Легендата на Black Sabbath  си партнира с за колекцията Ozzy

...
Легендата на Black Sabbath  си партнира с за колекцията Ozzy
Коментари Харесай

Ози Озбърн пусна своя линия гримове

Легендата на Black Sabbath  си партнира с за сбирката Ozzy Osbourne, която включва над 20 продукта- сенки за очи в 14 цвята (една във формата на ковчег, а друга като прилеп), свещи, краткотрайни татуировки, червила, козметична чантичка, готическо огледало и стикери за нокти.  

Всяка част от сбирката е на цена сред $10 и $25.  По-рано тази година Rock and Roll Beauty пусна сходни линии за хубост на  и.
 Протестът - послания в фотоси 6 окт 2022 | Протестът под прозорците на президентството в сряда вечерта мина под надпис „ Да на Украйна! Не на Радев “....
 
               

Бюти продуктите надалеч не са преместили фокуса на Ози Озбърн от най-важното за него – музиката!

В началото на септември той издаде 13-я си по ред албум, озаглавен Patient Number 9. Въпреки поредицата здравословни проблеми рок легендата подари на почитателите си чудесна доза тежки звуци.

 
               

 

Patient Number 9 е цялостен с огромни рок имена.  от Pearl Jam  участва в Immortal,, напът да обиколи Северна Америка с Джони Деп, оказва помощ на злокобното заглавно парче и A Thousand Shades.   се включва в One Of Those Days.

Най-вълнуваща от всичко обаче е появяването на някогашния сътрудник на Ози от Black Sabbath - Тони Айоми. Китаристът се появява в две песни, може би най-хубавите части в този албум. Освен Degradation Rules, той наелектризира  и No Escape From Now. Това е първият път, когато Айоми се появява в солов албум на Ози.

На 73 години и борещ се със здравето си Озбърн потвърди още веднъж с Patient Number 9, че рокът е магия.  И въпреки неотдавна да разкри в изявление за Independent, че се пробва да „ заобикаля да гледа “ цифрата 13, сме късметлии, че имаме неговия превъзходен 13-ти солов албум.

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР